2012-07-31 489 views
曾在open rice見到這間食肆, 被它的食物賣相吸引, 終於有機會來試試......地點較偏僻, 真係要好細心先搵到佢! 嚟到大汗叠細汗之際, 竟然見到每個位都有把扇係度, 即刻當寶咁狂撥!一坐低, 細心o既服務員就問我哋飲乜, 我哋揀咗羅漢果, 味道甘甘地, OK點咗好多餸, 大家一齊分享呢碗係牛腩大腸芝士腸紅米飯呢碗係午餐肉魚旦蕎麥麵义燒食後評語:芝士腸(入面真係有芝士啊), 魚旦(好彈牙), 午餐肉像真度90%大腸外型好似, 味道都係有啲距離牛腩, 义燒.....有被騙的感覺, 牛腩好明顯係食緊菇類, 义燒完全冇肉感, 感覺係好肥的一pat 嘢不過唔好唔記得呢啲都係素嚟o架咋, 唔好要求咁高啦!

羅漢果
每個位都有把扇
點咗好多餸, 大家一齊分享
呢碗係牛腩大腸芝士腸紅米飯
呢碗係午餐肉魚旦蕎麥麵
义燒

食後評語:

大腸外型好似, 味道都係有啲距離

不過唔好唔記得呢啲都係素嚟o架咋, 唔好要求咁高啦!

2012-07-28
$50 (Lunch)
  • 午餐肉