2019-03-13
住得沙田嗰頭都實知而家最多嘢食而又冇乜國内遊客既,就得返石門個京瑞廣場。 講真越開越多嘢食,大部份性價比高,咩菜都有,認真唔錯。今次揀左馬鐵口一出就係既麵道,入到去人唔算多半滿,但2個人都係安排坐bar枱,鐘唔鐘意見人見智。餐牌選擇不多,啱哂有困難人士。嗌左原味豚肉豬骨湯拉面,辛辣豚肉豬骨湯拉面,煎餃,天婦羅雞翼。10分鐘唔駛麵到,溫馨提示要將辣球混入面食,撈到一半已經嗅到超香豚肉味,係超香!!!!皆因全部豚肉都上枱前再用火槍燒過,油香到真係叔叔不行了。湯味道夠濃夠潔,豬骨味香,面軟硬適中,糖心蛋夠水準。小食正常發揮,小弟就覺得個天婦羅雞翼,其實應該係就咁似炸雞排既炸雞翼就麻麻,反而女朋友就覺得嗰個好味…Anyway 面80蚊碗,枱前有自助前菜,有需要可以自己磨生蒜,絕對係拉面必吃之選。