2006-04-06 5 views
同屋企人黎食lunch,大家share一個定食同一個烏冬,再食少少迴轉壽司,大家感覺都係水準一般,唔係好值,如果同價錢相若既和庭比較,一致選擇後者…先講定食,我地要左個什錦壽司定食,無錯係幾抵,因為45蚊有面豉湯,蟹籽沙律,有十件八件壽司,仲有甜品,而且甜品係兩個好得意既雪糕泡芙,唔太膩又清新!之不過,壽司質素明顯比散叫低,個三文魚壽司既三文魚係唔靚既部分,其他有八爪魚壽司,甜蛋壽司,魷魚壽司,金鎗魚壽司,加州卷等等,都只普通,算ok咁啦!至於叉燒烏冬,就普通過普通,個烏冬根本唔係好貨色,似一包包淥熟個d!迴轉壽司過得去,但似乎又唔係好新鮮咁囉!總括黎講,佢係唔差,但又唔算好好,係定食比較抵食!
迴轉壽司過得去,但似乎又唔係好新鮮咁囉!
總括黎講,佢係唔差,但又唔算好好,係定食比較抵食!