2019-07-17
盡顯老闆嘅本色"浮誇"!華而不實得個樣又貴!好唔好食其實好個人的!呢間餐廳我第一次光顧但不喜歡,大部份食物都係工場預製的行貨尤其是係甜品!食物飲品就華而不實得個樣又貴!後來得知幕後老板原來係詹瑞文咁我就明白晒!兩個字可以形容"浮誇"盡顯老闆嘅本色!可能係佢老板特殊身份及人脈廣闊嘅關係,喺網絡世界及社交媒體都係一面倒正面評價!但我試完就真係有點言過其實,甚至乎有報道指佢係同區最好飲嘅咖啡,我有試過心諗就呢條街就已經有幾間咖啡店好飲過佢啦!食評真係有價有市既得利益行先留言OpenRice都有9折喎(當然要係贊嘅留言啦)唔怪得咁多一評食家啦!咁其他社交媒體有冇打手就真係唔知喇!食嘢係用個口嚟食,唔係用個電話!唔好為打卡而打卡!雖然係詹瑞文開啫但煮嘢食嗰個唔係佢吖!😂😂😂😂
好唔好食其實好個人的!