夜晚八點幾去到,竟然大部份生果Topping都冇晒!d topping 格大部份都係空o架!生果竟然得返兩三格!真係大開眼介!個老板重話因為日頭好多人買喎......恭喜你囉!咁好生意喎 @_@"不過生果周圍都有得買,你靈願空晒d topping 格都唔 refill, 好明顯都唔係有心做生意啦!可能99%都係團購客,所以做得咁差啦!不過我想講,再係咁落去,團購客都冇得你做呀!!!!!我買0既團購係$20, 包一個大杯裝 Froyo, 連3款topping, 而其中一款係限定Mochi, 但去到竟然連Monchi都話冇!!!!!!!離譜!!!!!極困難下終於求期選左3款topping....真係好難選!!!!因為連oreo 呢d common野都話冇,我唯有求其選左3個topping, 一d都唔好食!d粟米片比得8塊我0咋.......粟米片都咁孤寒...真係cheap到震!!!!另外要左個魚仔餅,好 d,有10粒,不過好難食,林晒,所以我食淨晒!另一款topping都係冇特別!我食過十幾間froyo, 呢間應該係最細杯喇!佢地比杯froyo我時真係嚇一跳,所謂o既大杯,比起我平時去第
不過我想講,再係咁落去,團購客都冇得你做呀!!!!!

d粟米片比得8塊我0咋.......粟米片都咁孤寒...真係cheap到震!!!!另外要左個魚仔餅,好 d,有10粒,不過好難食,林晒,所以我食淨晒!另一款topping都係冇特別!我食過十幾間froyo, 呢間應該係最細杯喇!佢地比杯froyo我時真係嚇一跳,所謂o既大杯,比起我平時去第二間0既細杯重要細得多!中間重要有大黑洞!!!!1好迷李!仲有果度有幾張檯,得兩個客,本來有位的,但d檯冇人執,又dirty, 所以我都唔坐喇!

講返杯froyo, 我叫左原味,真係好酸呀!未食過咁酸0既froyo! 又唔滑,我覺得唔好食囉!加上d topping又唔好食,overall就係難食!!!! 係我食過最唔好食0既一間!d店員服務又差!黑口黑面!份量又超少,topping賣晒又唔refill !!!!。! 團購價$20一杯,我都覺得十分唔值!重有3張coupon未用,唔知點算好!

如果大家考慮緊買唔買呢間0野0既團購, 真係要三思,我個人認為團購價都唔係抵~

之前幫襯過好十幾間其他froyo店的團購,都覺得幾好~所以今次大膽買多幾張coupon, 點知今次不幸中伏!
唉....下前再買團購一定會上openrice 睇睇先!
2011-07-24