2015-08-05
一行五人到兆萬 其實有很多選擇去到兆萬樓下 傳單不停落在我地手中個個不停講 搞到我地頭都暈埋最後都係揀左十樓個傳單令仔很有禮貌帶埋我地上去 仲做優惠比我地不過就呃左我地話即時有得入座 (當然跟住都好快入得去)講下野食先 刺身 幾新鮮 三文魚 油甘魚 都係我地最愛吞拿魚 希靈魚 都不錯 貝柱非常先甜另外 有泰式生蝦食 同出面食貴既 冇太大分別 和朋友也覺得這個很正 所以我地點左好多次羊架更是我地大叔既最愛 前前後後都點左幾次 雖然有時都會甩下單但叫侍應吹下 最後都會出現返這個也是值得一讚上菜也很快 .. 飲品 有藍冰 清酒 菊花荼 岩洗我d班大叔吹水用最後食到大飽 .. 十點幾左右 見到樓下叫我地上黎個個令仔佢都幾熱情 同我地班大班傾左陣朋友仲有小小嚇到佢 見佢同佢飲返杯 哈哈見佢上黎又幫我地拎甜品 又叫我地慢慢食 慢慢傾 唔夠叫佢再點我同朋友都覺得呢個令仔真係值得一讚本身想住同佢個經理表揚一下佢 但佢話經理走左走果陣仲比左張卡片我地 叫我地下次book位有折所以決定下次再去更加決定打食評支持下 不過只怪大叔好多野都唔識又第一次打 相都唔知道點上傳
去到兆萬樓下 傳單不停落在我地手中
個個不停講 搞到我地頭都暈埋
最後都係揀左十樓個傳單令仔
很有禮貌帶埋我地上去 仲做優惠比我地
不過就呃左我地話即時有得入座 (當然跟住都好快入得去)
講下野食先 刺身 幾新鮮 三文魚 油甘魚 都係我地最愛
吞拿魚 希靈魚 都不錯 貝柱非常先甜