同朋友食飯, 因為佢返灣仔, 諗食咩果陣, 我地都不約而同想去我地都好鐘意既HeSheEat食飯去到餐廳, 先發現原來裝修左, 成個感覺精緻左, 文青左, 而我地都更加開胃左枱同枱之間都保持足夠既距離, 岩晒同朋友食飯吹水墨汁鮮魷扁意粉-$108D個墨汁鮮魷扁意粉鮮香濃郁,魷魚彈牙爽口,配搭意粉入味十足,真係一絕!而且帶有少少辣更能吊出果個味道羊扒配薯蓉-$158因為友人係完全唔食生野的, 所以我地叫左全熟, 羊扒煮得恰到好處,肉質柔軟多汁,配搭薯蓉更顯美味,入口即化。薯蓉綿密滑順,足夠襯托羊扒的鮮甜白桃梳乎厘-$118這份白桃梳乎厘簡直是夢幻甜品!飽滿多汁的白桃,配合梳乎厘, 係天衣無縫的完美組合。每一口都讓人驚嘆不已,回味無窮。這絕對是夏日消暑的最佳選擇!心太軟配特濃朱古力雪糕-$68超級濃郁的朱古力雪糕配上綿密柔軟的心太軟,簡直是天作之合!雪糕冰涼滑順,朱古力味濃郁迷人,搭配上糯米糍的軟糯口感,完美均衡了甜度和口感。整個組合令人陶醉,是絕對值得一試的絕配美味!抹茶士多啤梨鮮奶-$56這杯抹茶士多啤梨鮮奶簡直是夏日裡的一股清涼!濃郁醇厚的抹茶與酸甜可口的士多啤梨交織出絕妙的風味,鮮
同朋友食飯, 因為佢返灣仔,

枱同枱之間都保持足夠既距離, 岩晒同朋友食飯吹水
墨汁鮮魷扁意粉-$108
羊扒配薯蓉-$158
白桃梳乎厘-$118
心太軟配特濃朱古力雪糕-$68
抹茶士多啤梨鮮奶-$56
這杯抹茶士多啤梨鮮奶簡直是夏日裡的一股清涼!濃郁醇厚的抹茶與酸甜可口的士多啤梨交織出絕妙的風味,鮮奶的醇香更是讓整個飲品提升至另一層境界。每一口都清新怡人,令人欲罷不能。這絕對是炎熱夏日的最佳解渴良品!
總結, HeSheEat冇令我地失望, 食物同服務都保持得好好, 而且今次我地發現, 多左家長係帶小朋友黎食, 證明HeSheEat食物係夠好, 我地下次一定會再黎試其他野
2024-06-20
$250 (Dinner)