2011-07-12
真係十萬個憤怒ah!!!睇見之前人地話見星期6,日最忙既時段打去book位都即刻有就可想而知有幾難食間野切切都唔信架!!點知一去到真係喊哂刺身少到爆d野好難食連d服務員要串到爆,因為冇甜蝦,所以我同我d fd都叫左甜蝦壽司na咁個waiter一上碟就好似「訓導主任」咁話: 你地如果淨食蝦唔食飯,個師傅以後都唔會再整甜蝦壽司架啦!!!我地聽完心諗咩料= =冇啦啦俾個waiter咁話再睇,d甜蝦只係冷鮮既cheap貨,唔洗扮哂貴ah!!一食勁難食,所以唔再出係岩既選擇黎既!最衰係d野食慢到死去到最尾半粒鐘竟然同你上左藥水味西瓜之後先一次上哂全部已落單既一半野食姐係分明玩野啦下話?= =認真,真係我食過連入口都唔掂既放題最慘係,我食完係街到狂嘔哂出黎(呢個完全係事實,有我6個朋友一齊見証)真係超辛苦,一直到第二日仲要食藥休息先好得番堅係未試過食到有間放題會搞到咁連我個fd都食到敏感,但平時食其他放題都冇事架喎所以大家要小心果到d貨唔知係邊到入番黎認真,真係搵唔到一樣係好食我真係以真心絕無虛假咁講,我真係食完嘔哂出黎,請唔好以為我係特登俾惡評因為我好多間放題都食過係唯獨呢間令我發生咁難受既事先
真係十萬個憤怒ah!!!
切切都唔信架!!
點知一去到真係喊哂
刺身少到爆
d野好難食
連d服務員要串到爆,
因為冇甜蝦,所以我同我d fd都叫左甜蝦壽司na
我地聽完心諗咩料= =冇啦啦俾個waiter咁話
所以唔再出係岩既選擇黎既!
最衰係d野食慢到死
去到最尾半粒鐘竟然同你上左藥水味西瓜之後
先一次上哂全部已落單既一半野食
姐係分明玩野啦下話?= =
認真,真係我食過連入口都唔掂既放題
真係超辛苦,一直到第二日仲要食藥休息先好得番
堅係未試過食到有間放題會搞到咁
連我個fd都食到敏感,但平時食其他放題都冇事架喎
所以大家要小心果到d貨
唔知係邊到入番黎
認真,真係搵唔到一樣係好食
因為我好多間放題都食過
係唯獨呢間令我發生咁難受既事
先會上黎打食評希望各位小心啲
同埋要小心選放題店!