2021-03-28
有無試過夜晚黎工廈餐廳撐枱腳呢?工廈都有好多高質隱藏既特色餐廳,INN就係一間值得推薦俾大家既隱世餐廳la🥰地點係荔枝角工廈既2樓,去到門口已經見到裝修好別緻,有一條白色大柱係門口,有點似宮廷既感覺😍入到去座位都以古典宮廷風做主題,係度影相都有係酒店大堂high tea既感覺,好relax,唔錯🥰食物都相當高質,係廚師用心之作😋小明為食餐單: 波士頓龍蝦肉羅勒忌廉意大利飯🦐 $148龍蝦肉好鮮蝦又彈牙爽口,放係忌廉意大利飯上面,啖啖意大利飯都好香濃香草忌廉芝士味,好creamy好正😋香烤露絲瑪莉芥末籽醬紐西蘭羊鞍🍖 $208三大隻羊鞍放得靚靚咁上枱,羊鞍肉好juicy好有肉味,唔會有羊羶味,整得好香好入味🥰點上芥末籽醬,酸酸地,好惹味😋配埋香烤薯仔片同埋烤小椰菜,烤得好香剛剛好😋Nutella·Banana·Strawberry·Cream crepes🍕 $68食完主食黎個dessert😋Crepes好大份,中間住滿滿nutella,上面舖滿香蕉、士多啤梨,仲有大大舊淡忌廉既cream,再淋上朱古力醬,食落好香好好味啊,非常好既甜品啊🤤士多啤梨藍莓奶昔🍹 $48(跟餐半價)飲得出係足
食物都相當高質,係廚師用心之作😋
小明為食餐單:
波士頓龍蝦肉羅勒忌廉意大利飯🦐 $148
香烤露絲瑪莉芥末籽醬紐西蘭羊鞍🍖 $208
士多啤梨藍莓奶昔🍹 $48(跟餐半價)
飲得出係足料士多啤梨同藍莓打成既奶昔,唔會太甜,好滑好香奶味,飲完依杯奶昔真係好飽😆
黑松露忌廉餐湯🥣(跟餐+$38配是日餐湯及$28以下餐飲)
好香濃黑松露味,上面有d忌廉,飲落好香滑濃郁😋