因為後面有其他顧客, 逼你先買飛, 然後行出門口等位, 熱死人, 就算下一輪到我都唔畀我入去企, 我想退款離開都唔畀, 不斷俾人趕出門口, 完全冇體諒顧客感受, 未食過體驗已經好差, 真係收咗錢就天下無敵。我真係想知道佢係咪有權唔退款, 後面排隊嘅人迫咗前面嘅人畀錢, 令我預先畀咗錢, 又冇得退款, 又要畀裏面嘅職員鬧, 話我玩嘢, 我只係要求退款, 我相信我已經好禮貌, 我帶住老婆同兩個小朋友, 熱到隻狗咁, 佢鬧我話佢對個個客人都好公平, 個個客人都係咁等, 我唔想等又唔可以退款, 點解人哋肯等, 我要接受同一個對待。呢個係乜嘢道理!!如果畀咗錢, 之後要等半日, 我係咪依然要等?
2023-07-29
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$250 (Lunch)