2022-07-26 89 views
真係好痴線既爆丼飯,必定會令你翻check既餐廳!真心個丼飯滿盛到誇張,性價比極高,味道同份量超高質,味噌湯好多料又好飲,職員又好好禮貌,見我地傾計傾得耐又不停幫我地加茶,欣賞!😁😁我地每人叫左個丼飯同飲品,一開始仲唸住叫小食,好彩冇叫,丼飯飽到癲,朋友叫左個三色海膽盛丼,我咁大個女作為海膽粉絲第一次見呢個份量既海膽丼,完全表現出真材實料,放頂既係加拿大海膽,大塊啲,海水味較濃郁,口感較厚實,下層分別係馬糞海膽同韓國海膽,佢哋細粒啲,鮮甜味較多,海水味就淡啲,質感嫩滑,平時壽司得兩三粒,今日一於食盡佢!正呀!🤣🤣我就揀左三重大極上丼,有海膽,拖羅同新鮮蟹肉,最正係佢哋既蟹肉真係鮮蟹肉,味道爽甜,由廚師拆肉即食,拖羅有天然魚甘香味,鹹味得宜,大力推介,一個丼飯滿足我三個願望😋😋