2020-10-03 1179 views
入秋最想做乜? 係BBQ呀!以前有時都會去D 燒烤場BBQ, 可惜係限聚令下, 又唔想山長水遠咁去BBQ.搵到呢間係公司附近 可以放工就黎BBQ.最緊要係... 唔駛自己黎.. 唔會整臭自己, 又可以方便吹水...正呀!我地7點去, 人頭$218. 120分鐘, 一至四重多一個鐘!!!野食都係平時大路BBQ 野.. 丸我就少食既. 我LIKE 既波羅,  雞軟骨, 雞腎, 泰式雞肉, 雞亦, 鴨胸.幾得意有窩筍燒..除左要燒既都有D 熟食.呢個送既. 本身唔太好茄子, 不過呢個都OK.. 呢D 係出面可以羅既熟食.. 未燒好就餓就可以頂住先.另外重有D ORDER 即食既野, 泰式春卷同牛油粟米係我最愛.飲品都有好多選擇. 唔想要凍既可以叫店員畀熱茶.話說呢度配既調味有唔同既孜然粉. 泰式醬, 芥末, 燒汁?但就冇蜜糖, 哈哈哈, 但原來係可以問老闆娘羅家..你問就有GA LA!老闆娘好NICE, 又好傾!疲情下呢段日子真係唔易!!食飽重有雪糕食... 比較特別既係玄米茶雪糕. 唔會太甜.最後呢堆係我地既戰利品. 食得唔係好多, 純粹出黎聚下見下面!
可惜係限聚令下, 又唔想山長水遠咁去BBQ.
搵到呢間係公司附近 可以放工就黎BBQ.

野食都係平時大路BBQ 野..
丸我就少食既. 我LIKE 既
波羅,  雞軟骨, 雞腎, 泰式雞肉, 雞亦, 鴨胸.

幾得意有窩筍燒.
除左要燒既都有D 熟食.

呢個送既. 本身唔太好茄子, 不過呢個都OK..

呢D 係出面可以羅既熟食.. 未燒好就餓就可以頂住先.

飲品都有好多選擇.
唔想要凍既可以叫店員畀熱茶.
話說呢度配既調味有唔同既孜然粉. 泰式醬, 芥末, 燒汁?
但就冇蜜糖, 哈哈哈, 但原來係可以問老闆娘羅家..
你問就有GA LA!
老闆娘好NICE, 又好傾!
疲情下呢段日子真係唔易!!

食飽重有雪糕食... 比較特別既係玄米茶雪糕. 唔會太甜.

$240 (Dinner)