話說琴日同朋友去咗「牛摩」食日式火鍋放題,真係超級滿足呀!😋🍲 我哋揀咗鴛鴦湯底,一邊係關東風壽喜燒,一邊係博多美人骨膠原啫喱雞白湯,兩個湯底都好正!🤤 壽喜燒甜甜哋,好惹味;雞白湯就好清甜,飲完仲覺得皮膚滑咗添!😆✨我哋叫咗Lv.4牛小排套餐,啲牛小排真係入口即溶,油脂分布均勻,肉味香濃!🥩🤤 牛肩胛、羊肉卷同阿古豬嘅質素都好高,非常新鮮!🐑🐷 食到我哋捧住個肚走!🤰🫃除咗食物之外,不得不讚嘅就係佢哋嘅服務!💯 啲店員超級親切友善,又好細心,成日主動幫我哋加湯,換碟,真係好貼心!🥰 飲品區嘅選擇都好多,乜嘢都有,真係好正!🍹🥤總之,呢餐日式火鍋放題真係超級抵食!💰👍 食物質素高,服務又好,環境都唔錯!下次要再嚟試吓其他湯底同套餐!你哋都快啲去試吓啦!咪走雞呀!🐔