2021-10-08 318 views
餐廳嘅裝修充滿住中東色彩😆好有feel! 而佢地嘅turkish lamp絕對係每個人黎都會打卡嘅位😌當日就同朋友們試左4款菜式~人均$200左右___________中東串燒配中東皮㙮餅🍢羊&雞各兩串~羊串係我同朋友一食入口就讚嘅😌燒得幾好唔會話好重羶味~雞串就正常冇驚喜位😗兩款串燒辣味都好勁🥵點乳酪食好似冇咁辣~㙮餅就比較乾身~但夾埋串燒架乳酪食就好夾🤤🤤*唔食得辣唔好叫___________乳酪黃咖喱雞配中東皮㙮餅🐔咖哩都係偏辣,但配左少少乳酪係面,令到佢好似冇咁辣👍🏻另外配料都同我地平時食嘅咖哩有啲唔同,仲有蕃茄,薯仔同秋葵~*唔食得辣唔好叫___________墨西哥牛肉芝士餡餅🌮牛肉同芝士都好多好大方😆啖啖爆芝啖啖肉😌食落係好滿足~點埋個乳酪食一樣咁夾不過餅皮都係有啲乾~唔知係咪中東特色?___________大蝦龍蝦汁扁意粉🍝反而係我覺得冇咁驚豔嘅一道菜~好似平時去其他地方都食到~不過佢意粉好掛汁,而龍蝦汁都好濃😆
中東串燒配中東皮㙮餅🍢
羊&雞各兩串~
㙮餅就比較乾身~但夾埋串燒架乳酪食就好夾🤤🤤
*唔食得辣唔好叫
乳酪黃咖喱雞配中東皮㙮餅🐔
咖哩都係偏辣,但配左少少乳酪係面,令到佢好似冇咁辣👍🏻
*唔食得辣唔好叫
墨西哥牛肉芝士餡餅🌮
牛肉同芝士都好多好大方😆啖啖爆芝啖啖肉😌
食落係好滿足~點埋個乳酪食一樣咁夾
不過餅皮都係有啲乾~唔知係咪中東特色?
大蝦龍蝦汁扁意粉🍝
反而係我覺得冇咁驚豔嘅一道菜~
好似平時去其他地方都食到~
不過佢意粉好掛汁,而龍蝦汁都好濃😆