2020-01-01
諾士佛台第一印象一定係bar或者shisha,但原來呢到都有性價比極高既印度菜😋好食但又唔會太貴,服務仲幾好環境好舒服👍🏻左邊有sofa區比4-5人shisha或者普通食飯都得------菜式1. 特色玉米片 4/52. 烤羊肉串燒 3.8/53. 烤雞肉薄餅 4.2/5👍🏻4. 咖哩配烤酥餅 4/5Nachos $115同出面其他餐廳價錢差不多,但佢好食既地方係就算放左係到好耐,玉米片都係好脆😋而且mozzarella cheese好多,成件事好邪惡但又好好食上菜時係好香好香,羊肉卷放係鐵板到,會有吱吱聲,配合左印度草料去烤製,的確係冇羊膻味,我略嫌有點辣同埋乾😕朋友就覺得辣度可以接受Pizza配料又係有mozzarella🤤每塊pizza都幾多雞肉,同埋bbq sauce好入味,可以選擇厚批定薄批,我地揀左薄批,焗出黎係脆邊,唔會好滯😋酥餅有兩塊,但都夠4人分,咖哩好香濃,唔太辣甜甜地,配埋酥餅食一流🤤⭐️店員服務幾好,枱面太多食物,會主動幫我地拍多一張檯,細心有禮,同埋冇時間限制,岩哂幾個女仔慢慢傾計
------
菜式