由青衣沿三號幹線飛馳至佐敦再轉回九龍城 (下篇) VantoflerLevel 22011-09-1220 views Follow 都係食完泰國野, 搵甜品食. 揀呢間, 唔係因為佢d野好食, 而係因為佢d卡位算乾淨, 而且坐得舒服. 重有一樣, 我好怕熱唔怕涷, 佢超勁冷氣arm哂我. 上次試過豆腐花非常不行, 今次我試食 法式脆糖燩蛋法式脆糖燩蛋相當唔錯, 脆糖面香甜好味, 蛋滑, 整體算幾okay; 女友同上次一樣, 叫了 雪糕涼粉雪糕涼粉 (芒果味)女友說都好好味, 我試了一匙, 幾好. 呢間野似乎唔太多人, 7點幾至10點幾都係一般唔太爆, 可以坐得舒服, 又可以好好傾下計, worth to try. The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare由青衣沿三號幹線飛馳至佐敦再轉回九龍城 (下篇) 甜蜜居 https://s.openrice.com/QrKT0YNqX00Report Post Ratings4Taste4Decor3Service3Hygiene4ValueRecommended Dishes法式脆糖燩蛋雪糕涼粉 (芒果味)Date of Visit2011-09-07Dining MethodDine InSpending Per Head$40 (Other)