💥由佐敦搬左去銅鑼灣既日本燒肉📍響|銅鑼灣📍埋單 $ 3 X X|人均消費 $ 1 X X⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️今次跟朋友搵食,帶左👧🏻黎呢間響日式燒肉,平時夜晚主打放題,晏就就可以選擇定食或者放題都可以,我地時間唔多所以就簡左定食🤟🏻💟 和牛燒肉套餐 $ 1 2 8大家都簡左呢個餐😹一開始會有兩件厚切既三文魚(或者餃子)沙律🥗(或者湯)燒菠蘿🍍可以轉做金菇,非常貼心😻開頭望落去每樣得兩件,覺得好少但配飯食落去又okay飽喎🤣至於味道,即使話係和牛都唔係好香,其他都不過不失,同平時燒肉差唔多~🙉🤟🏻不負責任點評✌🏻好味道🌕🌕🌕🌑🌑性價比🌕🌕🌕🌑🌑回頭率🌕🌕🌑🌑🌑(五粒為滿分)⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
💥由佐敦搬左去銅鑼灣既日本燒肉

📍響|銅鑼灣