2020-08-21 326 views
今日好想食首爾, 咁就用外賣app啦 ! 而家晚市冇得堂食唯有買外賣回家 ,睇電視送飯 幾間外賣app我都試過 ,如果想食物好味,揀一間好嘅外賣app系好緊要!今次係叫網上外賣平台,之前試過 叫其他網上外賣平台, 不過 其他網上外賣平台外送員一時就好快到, 一時就遲遲都未到, 搞到啲食物凍曬, 又或者淋曬。 所以而家都係叫網上外賣平台穩陣啲, 啲食物會好食好多網上外賣平台嗰度滿100蚊有八折, 咁我就叫咗個泡菜烤肉豆腐鍋同埋韓風一口雞。落咗order大概有25分鐘就送到, 真係好! 馬上打開睇下先! 湯同埋嗰啲餸係分開嘅。 咁我就將啲湯到落啲餸食。唔 ,比我想像中好喎, 都仲係新鮮滾熱辣 當然堂食味道會仲好, 不過而家政府唔俾堂食 , 冇計啦,唯有外賣。 裏面有泡菜,烤豬肉,粉絲,粟米 ,豆腐。 泡菜開胃 ,啲豆腐好滑,正 湯粉絲仍然係重點 ,因為啲粉絲索湯,跟埋白飯好好味小食叫咗個韓風一口雞都仲係熱,脆口同juicy! 之前試過叫網上外賣平台 ,點知外送員遲遲都未送到搞到d 雞同餃子都淋咗 。 之後就唔再用網上外賣平台了。如果想食得好食 ,真係要慎揀外賣公司 , 啲食物可以保持到

網上外賣平台嗰度滿100蚊有八折

泡菜烤肉豆腐鍋

湯粉絲仍然係重點 ,因為啲粉絲索湯,跟埋白飯好好味

小食叫咗個韓風一口雞
韓風一口雞

都仲係熱,脆口同juicy!

如果想食得好食 ,真係要慎揀外賣公司 , 啲食物可以保持到質素

2020-08-17
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Other