2016-03-07
成日都聽到呢間嘢,今日終於都同左個fd去食。我地叫左肉類拼盤($480),無骨雞翼($48),白桃乳酸($43),車站見面($58)。 車站見面,即係芝士辣汁撈面,上面有腸仔,辣汁唔係好辣,我地兩個唔食得辣既人都食到,個面撈得好勻,啖啖都食到芝士,面唔會搞到好乾,啲汁啱啱好。 肉類拼盤有上述既款,佢既肉類醃得好夠味,雞翼去左骨之後啖啖肉,啱哂我呢類懶精,咁多款肉入面,我最中意食烤五花腩,用熨斗燒唔係噱頭咁簡單,係真係有用先咁做,因為令一片片既肉類平放咁燒,令到個肉熟得好勻衡,唔會卷埋,仲有店員好Nice幫你燒,唔會Overcook,任添既生菜塊俾我地包住燒肉食,成件事油膩感大減,五花腩都要用菜包住食會更加夾! 食烤肉飲白桃乳酸勁解渴!酸酸甜甜又夠清涼,好大杯,兩份飲剛剛好。 同埋有個抽油煙機咁既嘢,食完個身都唔會成陣油煙味,可惜圓椅就坐得唔太舒服。