2024-04-08 89 views
放假就梗係去食餐勁嘅獎勵下自己,聽講咧間餐廳嘅海鮮唔錯,一於去試下!補身雞子碌熟之後質地爽滑,入口即溶,補身又補腎,值得一試喇!南非孔雀鮑魚個個肉質都好實好飽,而且鮮嫩多汁,又唔會好韌,大大隻咁好抵食啊蘇格蘭蟶子皇呢個真係上等貨色,蟶子非常香非常鮮。淨係睇都知份量十足客訂新鮮魚頭好新鮮,而且一份有好多,份量夠曬一家人食,而且住過魚頭嘅湯頭非常鮮美,魚肉質地幼滑,食落真係好滿足喔!新鮮豬潤滑爽之餘,有啲豬香味。拾一陣就食得,又嫩又彈牙,正啊!雞片每塊都好入味,質感爽身啲,一啖食落,非常香非常滑,值得一試~花雕牛肉用嘅新鮮牛肉加上花雕酒醃製得好好,肉質軟滑有咬勁。冬瓜瑤柱螺頭鍋入面嘅材料無論係冬瓜、瑤柱抑或螺頭肉,全部都好新鮮。而且有螺頭同紅棗令到成個湯好鮮甜。我最中意係咧間餐廳啲海鮮每日都新鮮送到,唔會放過夜,所以最好嚟之前要提早訂位,留定想食嘅菜式。不過就算臨時walkin去大部分情況都會有嘅~ 仲有就到餐廳嘅時候whatsapp留定煲,嚟到就食得😆😆另外要服務員嘅態度都好好,好熱情。

花雕牛肉用嘅新鮮牛肉加上花雕酒醃製得好好,肉質軟滑有咬勁。