樓上cafe小店💛店主用心製作,將每一項食材都烹調至精緻,無論食材選用,還是烹調製作方法都有一定嘅講究☺️其實唔一定要去好貴,幾千蚊嘅餐廳先食到好食嘅西式法國菜,呢間餐廳同樣有相同效果,性價比不錯價錢定價合理蘑菇忌廉餐湯但呢個湯略嫌太普通反而蒜蓉包不錯👌上餐時微暖,蒜🧄味重好香及脆口朱古力🍫曲奇🍪沙冰🍧朱古力味十分重,但又不太甜😝火魔醉蜆🔥今人有哇一聲嘅感覺混合了中式的煮法,菜式加入辣椒🌶️、香蔬、牛油和蜆肉一起炒,惹味十足,但又不會太辣,而且蜆肉很新鮮$88 值得一試南非風味醬配美國 PRIME 封門柳燴意大利扁麵南非風味醬幾特別,味道偏甜,帶少少蕃茄味和少少辣,不錯🥰牛柳食材不錯,啱啱好,唔會太un,鎖緊肉汁,而且有5塊,都幾多12小時法式慢煮 Pork Rib 配自家製燒烤醬切開超嫩超冧💯

價錢定價合理

蘑菇忌廉餐湯
但呢個湯略嫌太普通
反而蒜蓉包不錯👌上餐時微暖,蒜🧄味重好香及脆口

朱古力🍫曲奇🍪沙冰🍧
朱古力味十分重,但又不太甜😝

火魔醉蜆🔥
今人有哇一聲嘅感覺
$88 值得一試

南非風味醬配美國 PRIME 封門柳燴意大利扁麵
南非風味醬幾特別,味道偏甜,帶少少蕃茄味和少少辣,不錯🥰

12小時法式慢煮 Pork Rib 配自家製燒烤醬
切開超嫩超冧💯