2016-04-03 613 views
難得放假,約咗阿妹一家食lunch, 順便見我我可愛嘅小情人,阿妹提議食pizza, 話呢間雖然舖細細但好好味,咁當然要去試下。舖頭真係好細,但見門口有幾個好大嘅保溫箱,餐廳應該以主力外賣自取為主。睇完餐牌,叫咗個2人輕食餐,有1個pizza, 2個小食,2客餐湯或2罐汽水,為咗氹小情人,pizza叫咗夏威夷,有菠蘿嘛,小食叫咗炸魚柳同薯角,仲有2罐汽水,小情人不知幾開心,由頭食到尾,仲話好好味見隔離枱叫咗炸雞,勁吸引,忍唔住再叫咗3件炸雞,由於生炸關係,我哋等咗十幾分鐘,但一上枱,原本叫住要走嘅小情人,立即乖乖坐低等食,可想而之炸雞有幾吸引今餐唔駛200蚊,又飽又開心,仲要係妹夫埋單,太好啦,多謝妹夫
2016-04-03
Type of Meal