2019-07-31 11 views
今日有緣黎到呢間小店×喜相逢, 係呢度食到好多好正既四川小菜同好幾款特色糖水。喜相逢個門面好特色架,一行過就比門面吸引到。望下究竟呢間食肆係食啲咩好野先。一睇到有餃子食,醉雞又有鴨舌😍,個肚即刻打哂鼓,唔單止吸引到我個眼球,我個胃都受到影響。餐廳得戶外用餐區🤪,以為會熱,但坐落又ok, 因為餐廳出面擺左部風機。餐牌上面好多野都想食,餃子又有多款口味選擇。4個人最終order左秘制醉雞 、鴨舌、泡椒鳳爪、幾款餃子,幾碗糖水。 坐底既時候仲問家姐呢度有無野飲,家姐覆好似無wo. 出奇地d 糖水唔係最後黎,同食物一齊黎,即刻變左透心涼既特飲😍😍風花雪月-北海道牛奶燕碎小情人話呢個糖水係最好味,飲多碗都得wo百航順意 竹腐蛋糖水大展紅桃。紅豆沙桃膠入面既桃膠令成碗紅豆沙口感更豐富幾款餃子都好好食 饀料足 又多汁有味醉鴨舌唔係度度食到,同醉雞一樣好入味第時肚餓仲可以叫app 送外賣添

餐牌上面好多野都想食,餃子又有多款口味選擇。

風花雪月-北海道牛奶燕碎
小情人話呢個糖水係最好味,飲多碗都得wo

百航順意 竹腐蛋糖水

大展紅桃。紅豆沙桃膠
入面既桃膠令成碗紅豆沙口感更豐富

幾款餃子都好好食 饀料足 又多汁有味

醉鴨舌唔係度度食到,同醉雞一樣好入味

第時肚餓仲可以叫app 送外賣添

2019-07-30
$100 (Tea)