隱秘店舖門外大大只字"秘",簡約得來又有特色,亦反映了此店舖既食物特色.同家人四人同行,叫了三個餐.朴葉味噌牛肉,吉列牛,鰻魚飯,再加了雜菜鍋,炸雞翼,炸軟殼蟹.朴葉味噌牛肉:男士們竟然覺得過咸,但我同媽咪覺得岩岩好(可能食之前刮走了醬料).而且我覺得仲有陣香葉味,唔錯.吉列牛:家人一致覺得好味.而且仲有個熱石,可以自己控制吉列牛既生熟度.推介鰻魚飯:正常好味道.雜菜鍋:一般,湯底清淡.下次反而想試牛肉雜菜鍋,店員話湯底用牛骨煮,與雜菜鍋不同.炸雞翼:香口juice.推介.炸軟殼蟹:外面似避風塘,入面好鮮味.而且我同媽咪覺得第一次食軟殼蟹竟然會有咁多肉,又juice.推介.

鰻魚飯:正常好味道.

炸雞翼:香口juice.推介.

2017-04-09
$150 (Dinner)