2017-01-03 796 views
去完東壩半日遊,食完野之後去朝聖,好彩唔算多人就可以搵到位lee 度menu 係每個quarter 轉一次,老細會問想飲邊類咖啡,然後先沖,我就甜與甘中間,我fd 就最甘,唔使自己操心諗邊度咖啡Burundi: 味道唔錯,果然唔會太甜,又唔會太甘,飲完唔會令喉嚨好乾巴拿馬: 我fd 要ge 最甘,飲落真係好勁,味道非常甘既然黎到當然要試lee 度小店親手製作ge apple crumble, 有原味同酒味選擇,我地試原味先,即叫即做,上碟時非常熱,size 唔會太大,外面食ge apple crumble 只有兩小塊蘋果肉,同埋又甜又多粉,lee 度食啖啖蘋果肉,少少餅碎,唔會太甜,值得再試,下次要試酒味apple crumble
去完東壩半日遊,食完野之後去朝聖,好彩唔算多人就可以搵到位

巴拿馬: 我fd 要ge 最甘,飲落真係好勁,味道非常甘

2017-01-02
$100 (Tea)
  • APPLE CRUMBLE