2018-07-23 176 views
Food Angel係筲箕灣道開左2個月,終於有機會過來啦!裝修雅麗,燈光昏暗,卻帶點派對氣氛,高檯梳化配搭,令人感到輕鬆!餐廳價格為$60-$70以內,lunch無加一是否可以租場搞派對呢?應該可以似酒吧?忌廉湯十分足料,紅蘿蔔、蜆肉、蔬菜粒等等,豐富了口感,味道唔會勁濃,剛剛好,岩哂我,飲完唔會口渴!蒜蓉包香脆又大件,仲有2件甘多添!F 野雞(半隻)及忌廉意大利飯 $68看似細細碟,但原來份量好足!意大利飯又香又腍,帶點蘆筍及波菜?感覺不會太「濟」,清清甜甜,又有忌廉濃郁的香味,真係好好食!野雞有半隻,皮炸得香脆,雞件略乾,但雞比仔幾滑嫩,是不是因為雞部位不同而感受有所不同嗎? 總言而之,仍有進步空間!抵讚!使用環保飲管!支持環保!我喜歡飲熱檸水,謝謝!事實上,出餐真的很慢,不過睇得出廚師是逐份逐份煮,每份作品亦加添不少心意,在細節上有花心思,可見他們是很有誠意。非常期待下次再黎!

餐廳價格為$60-$70以內,lunch無加一

是否可以租場搞派對呢?應該可以似酒吧?

蒜蓉包香脆又大件,仲有2件甘多添!

F 野雞(半隻)及忌廉意大利飯 $68

抵讚!使用環保飲管!支持環保!

我喜歡飲熱檸水,謝謝!

非常期待下次再黎!