2018-06-27 439 views
九龍人過到黎香港島深深處當然係有事做啦!! 所以咁難得黎到最東邊 就一定要去埋東大街 先叫做完成式!!!!東大街出名多野食 又長又多舖頭 要揀間好食又有睇頭既唔係咁易 粉麵係香港人既地道食物 尤其牛腩雲吞個啲啦遠近馳名 係無咩地方可以整香港咁好食見到一間新開業 外又排住人龍 外觀都相當靚仔咁不如就試下佢 老老少少都排既時候 一定無錯牛腩 牛丸 雲吞 黑丸 三鮮都有!!!越多選抽擇越係難揀 內部既裝修有別於一般既粉麵店有日式既感覺之如 又會搵到香港既特色雅緻既裝修都會對食客既食感有所提昇自家牛三鮮 配生麵  $55顏色 香味 粉量同賣相都相當成正比牛腩 牛筋 牛肚都各佔三份一 份量控制做得幾好所見到既木盤就係用左日式風格 簡單又實用 乾淨感好充足牛腩 - 香濃既牛味 而且係有肥有瘦 所以食落係好鬆化又有會有咬口牛筋 - 個人喜歡彈牙 佢偏偏又係爽而彈牙 岩晒我口味牛肚 - 好入味 林身之如佢會係一整塊 補留到最多既味道 無咁易失生麵 - 爽口彈牙 時間控制好先會做到呢個效果新派粉麵都有佢一定既競爭力 不錯!! 期望日後再黎會有更多驚喜
九龍人過到黎香港島深深處
當然係有事做啦!! 所以咁難得黎到最東邊
就一定要去埋東大街 先叫做完成式!!!!

東大街出名多野食 又長又多舖頭
要揀間好食又有睇頭既唔係咁易

粉麵係香港人既地道食物 尤其牛腩雲吞個啲啦
遠近馳名 係無咩地方可以整香港咁好食

見到一間新開業 外又排住人龍 外觀都相當靚仔
咁不如就試下佢 老老少少都排既時候 一定無錯

牛腩 牛丸 雲吞 黑丸 三鮮都有!!!
越多選抽擇越係難揀

牛筋 - 個人喜歡彈牙 佢偏偏又係爽而彈牙 岩晒我口味
生麵 - 爽口彈牙 時間控制好先會做到呢個效果

2018-06-17
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$55 (Lunch)