生蠔新鮮美味😋🦪種類繁多 HAPPI123Level 32023-07-102K views Follow 同朋友一直講左好耐想食生蠔🦪終於有機會喺weekend約出黎一齊試下唔同餐廳本身我哋兩個人都對生食有比較高嘅要求最緊要就係新鮮·呢間餐廳有幾十種生蠔仲咁啱俾我哋趕上半價優惠!當然要放開肚大食一餐😋2不過我本身唔係好了解唔同品種好在職員非常耐心同我哋介紹唔同品種之間嘅分別知道我哋鍾意鮮甜味多過金屬味仲特別推薦左幾款 結果大部分都好啱食~除此之外,仲介紹埋合適嘅配酒食得非常開心🥳我仲encall左第二round!熟食方面叫左兩個set沙律同餐湯都非常唔錯🥗龍蝦湯鮮甜美味 我個人十分喜歡👍1The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.2ShareOPEN OYSTER https://s.openrice.com/QrKT0dPLA00Report iambaby 想請問半價優惠即係幾點先有?2023-08-19 Reply HAPPI123 我之前去嘅時候有,可能宜家冇呢個活動啦😣2023-09-19 Post Ratings5Taste4Decor5Service4Hygiene5ValueDining MethodDine InType of MealLunchCelebrationBirthday