放完個復活節假,個人仍然好holiday mood!番工悶悶地就上openrice睇下邊度有好野食啦!見到有生蠔有movenpick雪糕已經好吸引,即刻wtsapp班老死試一試呢間放題! 我地4個女仔放工齊人就出發!放題地點唔算太近,西鐵站行10分鐘左右就到,不過元朗d 路好好行,不經不覺就到喇。 離遠已見門口有人龍,等緊入場,原來都幾爆場wo! 即刻覺得自己好彩可以即日book到位! 準時入場,坐梳化卡位,身邊位美人一坐底就即刻手起筆落寫order紙,飲品竟然都有韓國芒果汁同蘆薈汁揀!正呀! 因為大家都係大食精,食物一到已放滿左張枱!上菜速度幾快,員工手腳都快,唔會no show, 但冇乜笑容, 不過放題間間都係咁,冇所謂啦! 生冷食物質素絕對高比價性!熟食OK,可以更好!甜品款款都好食! 推介/心水既食物:1. 刺身-夠新鮮,厚身!甜蝦,油甘魚,帶子必食! 個刺身盤擺設有心思,冰底,夠凍!2.生蠔-夠大隻,甜!加幾十蚊就任食,仲要我地呢幾個係生蠔迷,食到番晒本喇!唯一覺得個生蠔醬可以再辣d 囉!3.香草羊扒-幾好,冇乜筋4.清酒煮蜆-蜆甜,冇沙,份量唔少,咪眼闊肚
放完個復活節假,個人仍然好holiday mood!

生冷食物質素絕對高比價性!
熟食OK,可以更好!甜品款款都好食!

推介/心水既食物:
3.香草羊扒-幾好,冇乜筋
4.清酒煮蜆-蜆甜,冇沙,份量唔少,咪眼闊肚窄呀
5.串燒-海蝦!甜薯!七味雞奕!呢三樣我地都滿意!
6.甜品-冰卷,幾特別,紅豆唔會太甜!

食到飽喇,我地都好滿足,來到元朗一試,果然冇揀錯,呢間放題值得食!由其以價錢來講,二百幾蚊,有生蠔任食,去邊搵wo! 下次一定再來!希望keep到水準!

2015-04-09
$250 (Dinner)