2023-10-20
今次去到土瓜灣Gyutan Toku牛舌專門店勁鍾意食牛舌的我,一定唔放過去試吓…第一次叫錯咗,叫咗個紅酒牛舌午餐,嗰陣就覺得不過不失!第二次去,今次叫極上牛舌定食,份量唔多,$178今次的牛舌係生生地🤭未熟,所以佢哋會配埋Wasabi老實講我都係第一次食生的牛舌,都幾特別,同熟的牛熟完全2個唔同的口感🤭🤭生的牛舌比較爽口,有少少牛香味,不過個人鐘意食熟的牛舌好啲🤭🤭🤭下次再試下其他😃#黃怪獸 #黃怪獸覓食 #黃怪獸自家製 #香港美食 #香港好去處 #香港 #食 #食譜 #食飯 #自己整 #食飯啦 #yum #yumyum #yummy #hk #hkfoodie #hkfood #foodie #foodiehk #foodporn #hk90s #想要更多真實食評搜尋ig黃怪獸覓食 #love #followback #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing
勁鍾意食牛舌的我,一定唔放過去試吓…
第一次叫錯咗,叫咗個紅酒牛舌午餐,嗰陣就覺得不過不失!
第二次去,今次叫極上牛舌定食,份量唔多,$178
今次的牛舌係生生地🤭未熟,所以佢哋會配埋Wasabi
下次再試下其他😃