2025-07-22
🎂生日限定・奢華放題之夜🍣感謝老公貼心安排,帶我去屯門【御滿屋日本料理】任食放題,慶祝我生日 🥰小朋友就由媽咪幫手照顧,難得嘅二人世界,浪漫又幸福 💖😙餐廳光線充足,座位寬敞舒適,是採用電子下單方便快捷,仲設有自助區;除咗前菜小吃,仲有甜品區、雪糕櫃(😍任食Häagen-Daz雪糕)、酒類飲品區等,選擇超豐富!必食推介:經典雙重鮑魚鵝肝撻海鮮海洋盛宴,原隻鮑魚彈牙、鵝肝撻濃郁滑溜,任食任點😝刺身選擇極多,包括三文魚、帶子、赤貝、北寄貝、甜蝦、赤蝦、油甘魚等等,上枱時冷凍新鮮,視覺同味覺都大滿足!食咗兩回合已經覺得超值!👍🏻一口size 壽司手卷啱啱好,方便試多幾款,海膽手卷更係我至愛 ,鮮甜爆汁 。熟食方面亦非常出色,有燒蠔、鮑汁燴花膠、一口牛柳、天婦羅、燒羊鞍、各款炸物⋯⋯款式多、味道靚,真係高質又抵食!整體體驗非常滿意,性價比高,下次再去一定要試埋其他套餐先得~💯
小朋友就由媽咪幫手照顧,難得嘅二人世界,浪漫又幸福 💖😙