2013-08-01
第二次來食, 上次吃心太軟, 朱古力足夠又不會甜, 唔錯, 比利時朱古力窩夫, 窩夫脆口, 不是麵包那感覺, 我個人比較喜歡這種窩夫口感, 還有甜心先生的裝飾拉花好靚, 但上次忘記影相好可惜 >.<今次再來多了一份手畫卡通Menu, 這是的第一次見的, 好特別, 好靚, 有詳細介紹推介甜品.今次來想試試鮮什果, 拿破崙, 因為在甜心先生FB專面見到大埔LuLu都有去試仲推介給大家. 拿破崙上檯已經切成三份, 原來是方便進食, 好細心, 要俾個LIKE !! 拿破崙酥皮鬆脆, 吉士細滑好味, 鮮什果亦不會酸, 雪糕又大又圓, 好味!! 推介 推介^^在這裡會吃甜品會感受到甜心先生的用心, 或者在大集團, 連鎖式經營的店很難找到, 我會繼續支持!
Other Info. :
甜心先生甜品專門店的舖位不是在大街, 我第一次去都找不到, 溫馨提示下, 新元朗中心落雞地的天橋位置, 過對面馬路, 經過中X地產, 向停車場方法行就見到.