2018-11-18 2096 views
今晚又去呢間食好野啦,因為食過覺的又平又好食,平時呢間超級爆場,所以今晚一收工就即趕過去炸蘑菇釀雞肉,咬落去非常多汁流岀去,我中意食佢配個黑松露蛋黃醬,真係好好食炸粉算好少,非常熱同脆 蟹肉番茄牛油果沙律,如果沙律菜係配醋醬,食落去酸酸地!4塊多士係極脆,唔錯!而主角係勁多蟹肉同牛油果蓉,好高水準一口食落去蟹味好濃海鮮意大利飯,海鮮份量多!而飯好香芝士味,推薦之一!蝦煎到好香,爽口!帶子講唔上話好大粒,但食落去鮮味都幾重黑松露燒春雞意大利粉,雞肉有2大舊,仲要係雞肶,都幾滑,而飯個湯有松露味都幾香,好食食完熱食就食甜品,特濃朱古力慕絲,呢個係朋友叫的,因為我唔太食朱古力所以無試到,不過朋友話朱古力味真係好濃,佢中意食綠茶窩夫,呢個好食外脆內軟,仲有有綠茶雪糕,真係雙重享受

炸粉算好少,非常熱同脆

一口食落去蟹味好濃

海鮮意大利飯,海鮮份量多!而飯好香芝士味,推薦之一!

蝦煎到好香,爽口!

帶子講唔上話好大粒,但食落去鮮味都幾重

綠茶窩夫,呢個好食

外脆內軟,仲有有綠茶雪糕,真係雙重享受

Type of Meal
Dinner