老朋友約聚會,傾傾心事,玩玩game 等…朋友建議去大埔FAMA..感覺有點遠,但朋友強烈推介,於是就讓他一次🤪😂FAMA 位於大埔工業區,但竟然有一邊單邊大窗是望住樹林🤩感覺很chill 很寫意…而且地方很闊落,有高枱或梳化位任君選擇🤗🤗果然冇介紹錯🥰🥰進擊炸魚漢堡薯條,條炸魚真係好進擊🙈很大條,炸得剛剛好,不會太乾,配一片芝士蕃茄等一齊吃,很惹味!呃like 全日早餐,有香脆鬆軟的牛角包,早餐腸,味道不錯,皮脆肉嫩!黑松露炒蛋很香又惹味!又有美味茄汁豆,香脆炸薯餅等..!$70 很抵👍🏻逛宇宙;玩不夠的小食拼盤有,炸蝦,咖喱角和春卷薯條和沙律都只是$58🙈每款有三件,炸得香脆美味,跟沙律菜一齊食,可以減少油膩感🤪😂