2017-10-30
天氣涼涼哋,最適合就去bbq! 喺facebook見到 朋友去過介紹 就專登嚟試一下。 最吸引嘅地方當然就係佢哋嘅彈床嘉年華啦。$160 一位小朋友. 多位成人同埋唔玩嘅bb都可以一齊入去玩, 價錢好抵! 最好就係我可以陪住佢哋 一齊玩, 彈床是分段的所以 就玩兩個鐘玩完之後梗係開餐啦, 我哋一行八人 一去到就叫咗個五人海鮮餐 $1090, 上網做埋會員仲平一百蚊. 海鮮餐 種類基本都豐富, 唯一缺點就係 唔夠食。當然啦所以我哋就 再加碼買咗好多 烏頭雞翼咖哩魷魚, 麵包等最後埋單 差唔多要畀多一倍, 講到價錢平均300蚊一位 我就覺得貴咗啲講咁耐 都未講食物質素, 講真食物質素真係麻麻。 整體食物都唔係好夠味, 種類都多 但係 不算吸引。 如果論最好味就係乳鴿!他們場地十分大 勞同勞之間位置都寬敞, 論環境 我是給80分的本身住九龍來這裏不遠但係 應該有其他更好選擇
本身住九龍來這裏不遠但係 應該有其他更好選擇