2018-10-08 243 views
今日下午甘岩經過開銅鑼灣,去咗呢間餐廳食下午茶,一入到去已經畀個環境吸引著😍😍 係我最愛嘅藍白色配搭😍😍好靚, 好似去咗希臘既藍白小屋甘😍😍 座位上仲預備埋cushion,真係好細心,好warm😊好有屋企既感覺除咗環境好吸引,呢度嘅食物都好好食, 我哋叫咗扎肉湯檬同埋生熟牛肉湯檬兩款下午茶,扎肉好入味,牛肉就一啲都唔韌,岩岩好😍,飲品就叫咗柚子茶,我鍾意淡淡嘅柚子味,我朋友飲柑桔青檸,佢話好入味,都好正👍👍我哋另外仲叫咗一碟小食:牛油雞翼, 金黃色嘅 脆雞翼,好香脆,好入味,而且仲熱辣辣,好正😍😍👍👍另外呢度嘅店員態度好nice,又有禮貌👍👍整體而言,我都好滿意呢間餐廳,下次一定會再幫襯😍

另外呢度嘅店員態度好nice,又有禮貌👍👍

整體而言,我都好滿意呢間餐廳,下次一定會再幫襯😍

扎肉湯檬

生熟牛肉湯檬