(Non-member)
2007-11-03 5 views
尋晚同老公係銅鑼灣搵緊食咩..經過黃金廣場樓下有人派coupon價值$100 (食滿$200可用)見咁抵就決定試下. 因趕時間關係,冇叫燒烤餐. 最後叫左個石頭鍋飯,炒粉絲,泡菜豬肉薄餅.叫完先發覺全部都係飽肚野.Anyway,講返d野食.佢地有9個前菜,每款都有特色,唔行貨,食得出有用心去整,其中一個沙律有d fusion (用左romaine lettuce 同埋和風沙律油).老公話個泡菜好正,我食左一件之後就俾佢K.O.哂,冇得食.石頭鍋飯味道一般,始終食唔返O係韓國個味道.炒粉絲不錯,唔油膩.泡菜豬肉薄餅用鐵板上,夠熱夠香脆.佢地最特別係會幫你撈個石頭飯,又幫你切埋同分埋個薄餅!!最後仲有生果同糖水(凍玉桂紅棗茶)幾特別. 埋單先係$305,用埋COUPON,只需$205.又食又拎. 下次要再試佢地個$380 既2人燒烤套餐先.