2022-09-14 20 views
如果你唔中意食飯既時候附近好嘈好多人,呢間酒吧係你既好選擇。餐廳雖然位於尖東鬧市,但唔係開係大街,街上人流較少,亦冇咩車經過,適合想靜靜地傾下計同享受食飯時間既人🙈我地叫左八爪魚沙律,烤鯖魚柳,辣肉腸pizza同烤西班牙黑毛豬肋排沙律上面舖左成起碼8塊八爪魚刺身,多到我都驚數漏,塊塊都好新鮮爽口,沙律菜味道唔濃,少少酸味好開胃😋我見出面鯖魚好少用魚柳黎形容,但呢度條魚絕對對得起魚柳兩隻字,條魚大大條唔在講,而且大部分都係肉,少骨,我諗好多人食魚都唔想見到有骨,呢度可以啖啖肉食得好過癮,當然本身條魚烤得好味都係加分位👍辣肉腸pizza雖然係好common既西餐菜式,但都有驚喜位,個批邊唔係普通麵粉,而係炸到脆晒,好薄身好似食緊薯片咁,幾特別😝黑毛豬肋排大塊過我塊面,但只有3條肋骨,即係又係好多肉,肉質juicy,烤熟既程度岩岩好,而伴碟既薯條都一樣炸得唔錯💯