2023-05-26
🇭🇰FIGS Bistro Mediterranean & Apero Terrace Bar·Crab Cannelloni $148 l Smoky Pulpo $158 l Truffle & Manchego Bikini $98佢呢度超多tapas 好多望落都好吸引 所以我地最後就揀左3款😎我自己最鍾意佢個蟹肉卷 佢入面全部都係蟹肉🦀️配埋出邊脆脆嘅青瓜片同埋wasabi牛油果 整體勁夾🥑之後佢個薯仔八爪魚都唔錯 佢個八爪魚質感幾好 唔會韌 個薯仔都幾好食🐙最後個bikini我就略嫌佢個芝士唔夠鹹香 如果就咁嗌ham and cheese可能會好味啲🤣🤣·Pluma Iberica $278 l Hot Chocolate Lava Cake with Pistachio Gelato $118最後佢個豬肉都煮得幾嫩 配埋個mustard幾好食🐷之後最後我地仲嗌多咗一個甜品 佢呢度個心太軟係偏濃啲 苦少少 但係我地幾鍾意🍫😈😈反而佢個開心果雪糕我自己就覺得開心果味唔算話好出 唔知係咪因為個心太軟太濃味 可能大家都係嗌返原本嘅雲呢拿味會夾啲😂··📍太古太古城道18號太古城中心6樓
Crab Cannelloni $148
Crab Cannelloni