2019-12-10 21 views
同朋友食完飯自然想飲番杯🤤🤤行到去K11附近見到呢間好似係新開嘅酒吧😎😎主要係落樓下嘅忍唔住好奇就落咗去試啦😂😂😂落到去地方都幾闊落,又有得玩飛標!可惜我哋去嘅時間比較早,冇咩人,唔緊要當包場😂😂同其他酒吧一樣,都有happy hour!!!佢都幾平,而且都有啲小食食吓,於是我哋各人就叫咗一杯啤酒,同埋一客德國腸試吓啦😁😁值得一提嘅係佢哋啤酒生啤嘅款式都幾夠!有齊白啤黑啤,仲要每款都有happyhour 價錢😮😮😮講下呢個德國腸拼盤,雖然唔係傳統德國腸打圈嗰一隻,但係有齊咁多款唔同口味嘅腸!你唔好話都幾飽肚㗎😎醬汁都有齊蜜糖芥末同普通芥末俾你揀🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️一般酒吧來講真係算係咁👍🏻👍🏻之後唔夠喉叫多咗一杯dry martini 呢杯雞尾酒咁經典,呢間酒吧都做得唔錯!口感幾和諧👍🏻總括而言如果大家想搵一間靜靜地,價錢又唔差嘅酒吧,呢一間可以推薦!
主要係落樓下嘅忍唔住好奇就落咗去試啦😂😂😂
之後唔夠喉叫多咗一杯dry martini

呢杯雞尾酒咁經典,呢間酒吧都做得唔錯!口感幾和諧👍🏻
2019-12-05
Type of Meal