2022-07-02
呢間西餐廳喺港鐵旺角站一出,轉入內街行幾步就到大厦門口,非常方便。一出電梯,別有洞天,餐廳裝修優雅,藍綠燈光,非常舒服💕午餐可選兩個前菜,正餐,飲品。價錢由$98-$138🌿他們把前菜,正餐一同放在木盤上,餐具和擺盤都十分精緻。見到有叉燒漢堡包 $138,立即叫了,因為通常都是食牛肉漢堡,叉燒好淋好入味,配上煎蛋,生菜,芝士,其實我唔可以一口咬落去,餡料太豐富了,要分層食,還有伴著很多香脆的薯條朋友話好想食飯,叫咗個野菌意大利飯$98雖然呢個係餐牌最平的一個餐,但係一啲都唔欺埸,啖啖野菌加芝士,意大利飯香濃,飯質不會過生, 好啱我哋口味 前菜我哋一人叫咗個餐湯,是日餐湯為椰菜花忌廉湯,淡淡的椰菜花味加上忌廉,好香滑前菜叫了豆腐魚餅,外層香脆,裏面的豆腐和魚好清新另外叫了個蟹肉忌廉薯餅,同樣外層香脆,呢個因為有薯仔,好軟糯餐茶叫了一杯熱檸茶同一杯熱檸水,原來檸茶係成壺上,可以慢慢歎,還有隻茶杯比一般餐廳的大呀呢度地點方便,餐廳環境優雅,價錢合理,絕對可以encore🎊
午餐可選兩個前菜,正餐,飲品。價錢由$98-$138🌿
他們把前菜,正餐一同放在木盤上,餐具和擺盤都十分精緻。
朋友話好想食飯,叫咗個野菌意大利飯$98
前菜叫了豆腐魚餅,外層香脆,裏面的豆腐和魚好清新