2019-11-10 2318 views
星期日想食brunch,之前已搵到呢間,不過上次冇位,今日有位,試一試入到去個環境係唔錯嘅因為有個落地大玻璃直望獅子山感覺非常好前菜方面有沙律菜幾新鮮撈出嚟嘅沙律普普通通也有 cold cut ,凍海鮮凍海鮮有波士頓蟹鉗,冇乜蟹味,唔係好好食。凍蝦呢個ok,反而做得最好嘅係青口,好食。有芝士 collection有洋蔥湯同埋陳皮紅豆沙,洋蔥湯正正常常冇特別但係竟然個麵包幾好食我都焗咗幾粒食,非常好食咁多間酒店我都唔揀,揀呢度當然第一近我深水埗,第二有即磨咖啡任飲不過佢隻咖啡豆麻麻地,非常似廿四味嘅味道主菜我叫咗比目魚蕃茄忌廉汁,老婆食燒春雞,非常估唔到個比目魚超級好食,個面非常香脆,肉滑有肉汁燒春雞肉算嫩滑,而且份量充足甜品呢度亦都做得好出色有奶凍,檸檬蛋糕,日本芝士餅,黑森林,桑子慕絲撻,仲有movenpick雪糕埋單四舊水兩個人講真咁嘅環境,款式雖然唔多嘢揀但質素算做得好一個人足夠會飽環境靜,傾計非常好枱之間亦都有足夠空間旺角地點方便冇乜投訴
入到去個環境係唔錯嘅
因為有個落地大玻璃
直望獅子山感覺非常好

前菜方面有沙律菜幾新鮮
撈出嚟嘅沙律普普通通

也有 cold cut ,凍海鮮

有芝士 collection

有洋蔥湯同埋陳皮紅豆沙,洋蔥湯正正常常冇特別

但係竟然個麵包幾好食
我都焗咗幾粒食,非常好食

咁多間酒店我都唔揀,揀呢度
當然第一近我深水埗,第二有即磨咖啡任飲
不過佢隻咖啡豆麻麻地,非常似廿四味嘅味道

燒春雞肉算嫩滑,而且份量充足

甜品呢度亦都做得好出色

埋單四舊水兩個人
講真咁嘅環境,款式雖然唔多嘢揀
但質素算做得好
一個人足夠會飽
環境靜,傾計非常好
枱之間亦都有足夠空間
旺角地點方便
冇乜投訴
2019-11-10
$200 (Lunch)