咁啱平日放假,男朋友book 左呢度既下午餐,諗住去chill 一chill ~餐廳光線充足,好適合女仔打卡📸影得個人都靚(*ˉ︶ˉ*)Tea set 價錢好抵,只係$388/2。(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)仲要係港女最愛三層架(*ˉ︶ˉ*)每一層既食物都好精緻,男朋仲好滿意,我就覺得ok la 😂😂有幾樣食物都想分享下:紙米卷:清新 afternoon tea 唔常見三文魚芝士撻:味道好夾磨菇甜椒撻:放耐咗所以撻皮冧咗🥹牛肉漢堡:麵包鬆軟,肉嫩棒棒蝦:香脆可口士多啤梨慕司蛋糕🍰:香滑布朗尼:質感厚實爆爆珠奶凍:爆爆珠口感好有趣,法式馬卡龍:鬆軟,唔會過甜據open rice 資料:為Glasshouse的升級品牌,主打融會亞洲各國的經典美饌與西方滋味,把傳統精髓與現代烹調技巧結合的創意菜式。客人可於舒適寬倘的室內環境,或室外的小清新天台花園內品嚐精心準備的美食及飲品。

有幾樣食物都想分享下:
紙米卷:清新 afternoon tea 唔常見
三文魚芝士撻:味道好夾
磨菇甜椒撻:放耐咗所以撻皮冧咗🥹
牛肉漢堡:麵包鬆軟,肉嫩
棒棒蝦:香脆可口
士多啤梨慕司蛋糕🍰:香滑
布朗尼:質感厚實
爆爆珠奶凍:爆爆珠口感好有趣,
法式馬卡龍:鬆軟,唔會過甜

據open rice 資料: