放咗工同同事出旺角食嘢,行到去TOP搵野食🤤上到去空中花園嗰層,見到呢間柞木炭家環境唔錯,一於就入去食!餐廳主要食韓燒,環境燈光偏暗,坐得幾舒服。2人都安排左卡位比我地👏🏻懶得諗食咩嘅緣故,就直接叫咗佢哋個二人王道套餐($698),有齊前菜、海鮮、燒肉、主食同甜品!我地再追加左份最上等牛肋骨🐂海鮮方面,燒紅蝦非常出色,燒左一陣已經勁香,大隻且肉質彈牙👍🏻🦐燒肉拼盤(是日雪下覓炙)方面,個人覺得韓牛牛肩肉最好食,肉味濃之餘,油脂分布平均❗️不得不提成晚嘅主角 最上等牛肋骨,成晚最好食,大份得黎,肉質嫩滑,店員仲會幫我地剪開,方便我哋燒。如果叫套餐嘅話一定要加埋,成個份量夠三個人食😂抽風系統做得唔錯,燒完之後返到屋企都聞唔到嗰陣燒肉味😚

抽風系統做得唔錯,燒完之後返到屋企都聞唔到嗰陣燒肉味😚