2022-10-14
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 富山麵家 (銅鑼灣)📍銅鑼灣希雲街7號地下🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟見到呢個主題咁得意😎連我都忍不住要約朋友一齊去打卡嘗試💙畢竟一個胃食唔到幾多嘢😝一定係點期間限定食品嚟試!主食🍜order咗Cinnamoroll 特製沾麵 & 特製黑醬油拉麵兩碗既材料都係選用沖繩豬軟骨、日式叉燒及新鮮魚片,利用溏心蛋和魚片來碓砌出玉桂狗的模樣😍可愛程度拉滿~令我唔捨得去食小食🍘order咗玉子章魚燒,細細的一口剛剛好,親熱食好正👍🏻旁邊仲有玉子做的Cinnamoroll 太棒了富山雞翼外表望落去平平無奇,味道鹹得嚟好上癮,配上白芝麻添加咗一種香味飲料🥤order咗特製橙味梳打&特製波子汽水兩杯飲料的賣相相當之吸引🥰頂層會有棉花糖和Cream梳打配上Cream喝下去的時候會來得更順口除咗Cinnamoroll 食物之外,店鋪仲有限定商品💁🏻♂️精美拉麵碗、可摺式購物袋、不鏽鋼筷子大家想去打卡的話就快啦~✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨
🍽 富山麵家 (銅鑼灣)
📍銅鑼灣希雲街7號地下
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
一定係點期間限定食品嚟試!
飲料🥤order咗特製橙味梳打&特製波子汽水
兩杯飲料的賣相相當之吸引🥰頂層會有棉花糖和Cream
梳打配上Cream喝下去的時候會來得更順口
除咗Cinnamoroll 食物之外,店鋪仲有限定商品
💁🏻♂️精美拉麵碗、可摺式購物袋、不鏽鋼筷子
大家想去打卡的話就快啦~
✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨