獨市泰菜 *牛頭角之友*Level 22015-06-22601 views Follow 早見這間新開的泰菜很多人排隊, 又食厭普通西餐, 便來一試說是定期轉換的餐牌, 定價偏貴, 左邊的湯粉還是去翠華或康年食好過....外賣也偏貴甘荀湯這碗湯來到已是這個樣子, 感覺被人飲過, 見到已唔開胃泰式麻香手撕雞沙律麻醬撈雞絲唔會唔好味鮮蝦炒金邊粉豬頸肉炒河炒金邊粉及炒河粉味道不過不失, 感覺似食碟頭飯, 價錢唔抵羊架伴香草薯粒羊架不夠香, 肉質偏林, 建議餐廳專注返泰式飲食比較好...迷你芒果糯米飯$20加20元的芒果糯米飯, 芒果超酸, 唔計芒果整體唔錯...The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare獨市泰菜 more food & creation https://s.openrice.com/QrKT0sfSb00Report Post Ratings3Taste4Decor4Service4Hygiene2ValueRecommended Dishes泰式麻香手撕雞沙律Date of Visit2015-05-28Waiting Time10 Minutes (Dine In)Spending Per Head$100 (Lunch)