2017-11-06 315 views
難得今日早放即興約食飯,因為大家都近尖沙咀所以係美麗華行左陣就揀左依間百樂小館試下。此終位於旺區加上時尚裝修,所以最好訂左位先!因為我地六點幾就到,待應俾左近門口既包廂我地,都幾有私隱㗎。我地叫左幾個小菜,我個人特別推介以下兩款。首先就係金華炆大芥菜煲 相信芥菜比較少見,我其實頗介意個種苦澀味。不過以外地配上金華火腿個汁就易入囗得多,同埋個汁撈飯,所以我覺得值得一試!再黎就係冬日限定既足料合時臘味飯,好有幸有機會試到!啲臘鴨,臘腸超好食,加上個飯蒸得好,所以好入味。冬天黎不妨叫番鍋暖下胃!整體黎講啲菜式都好有特色,價位又合理,想試下潮州菜可以黎百樂小館吖!

此終位於旺區加上時尚裝修,所以最好訂左位先!

,加上個飯蒸得好,所以好入味。冬天黎不妨叫番鍋暖下胃!

2017-11-01
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$180 (Dinner)