2025-04-16
今日同老公黎左呢間位於啟德AIRSIDE嘅Bellvista,試下佢地人氣嘅墨西哥菜。😋**Mossarella Cheese 莫扎瑞拉芝士條 🧀:** 金黃香脆嘅芝士條,一啖咬落去,啲芝士即刻爆漿!😍 熱辣辣,拉絲效果超正!💯 外脆內軟,點埋甜酸醬汁好開胃,食到唔停得口!🤤**Beef Mexican Taco 牛肉墨西哥塔哥 🌮:** Taco皮夠晒軟熟,入面嘅牛肉碎超足料!🥩 加埋牛油果醬同酸忌廉,味道豐富,層次感十足!🥑**Spaghetti Chicken Alfredo 鷄肉阿爾弗雷多意大利麵 🍝:** 意粉煮得啱啱好,唔會太硬又唔會太軟!🐔 雞肉嫩滑,配埋香濃嘅Alfredo醬,真係好creamy!🥛兩人開心share剛剛好,完全不覺得膩!🤝**Virgin Colada 🍹:** 飲落去充滿熱帶風情!🍍椰奶味香濃,酸酸甜甜,冰涼解渴!🥥 喺空中花園飲返杯傾下計,真係chill到爆!😎總括而言,Bellvista嘅食物有水準,環境又夠晒chill,啱晒同家人朋友嚟gathering!📸 性價比高,會再encore!👍