係10月1個晚,,我地一行人十幾個去完尖咀睇煙花,,就決定去MONGKOK搵個地方坐低飲下野傾下計...之後決定搵間CAFE坐下就黎左登打士啦....因為實在太多選擇啦所以我地就決定層層都睇下..我地去左9/f,11/f同20/f...最後就黎左呢間22/f....一出電梯就比佢個白雪雪既門口同D羽毛吸引住..跟住行到入去見到D好特別既千秋椅..個服務員就話呢邊叫天堂...跟住仲帶我地去左隔離叫地獄既參觀..地獄果邊好黑但係好有FEEL...個日都幾多人下所以地獄果邊都幾嘈下..所以我地就決定坐天堂....我地其實黎到大家都唔太餓但又想食D小食..見MENU個消夜餐都平..但係又未到時間..於是我地就問服務員可唔可以點..點知佢話OK..於是就叫左十幾個宵夜餐野飲方面我地問個服務員有咩多人飲..佢就推介左杯叫"地獄"既特飲比我地...同朱古力奶色差唔多幾好飲...跟住我地就玩猜猜畫畫..我見個服務員睇我地玩睇得咁開心就叫埋佢一齊玩..點知原來佢好勁..所以我個組就嬴左啦總結而言呢...因為我地只係食左小食...無試其他野...不過野食野飲方面我地都覺得OK好味既..環境方面我就覺得真係

總結而言呢...因為我地只係食左小食...無試其他野...不過野食野飲方面我地都覺得OK好味既..環境方面我就覺得真係唔錯既...比起其他CAFE仍的確有過人之處..夠哂特別....最令我地滿意既都係呢度既服務態度..個個服務員都幾NICE...
我地仲同個服務員約定HALLOWEEN再黎
到時係地獄區玩一定好好FEEL!
2010-10-01
$45 (Last Night Supper)