B.O.T.H by Texas burger終於去試左呢個荃灣開過嚟九龍灣嘅B.O.T.H 喇! 整體評分係物超所值!而且有d 比較特色少少嘅burger - 軟殼蟹, 小龍蝦,鵝肝漢堡等等,價錢一啲都唔貴,八十幾至百五蚊不等. 另外其他Burch set 有跟餐湯/ 餐飲,burger 就冇嘢飲. 食物種類選擇多,意粉意大利飯pizza 連油鴨封煺都有呀.今次叫左個小龍蝦牛肉漢堡,炸魚薯條跟左個湯(今日係忌廉磨菇湯,好飲,不過份量係細)另外當然唔少得個甜品啦,我哋叫左個經典香蕉疏乎里pancake . Em 個pancake 略嫌實身左少少,其他都好味. 位置寬敞舒適,好適合帶小朋友去. 😍😍😍
B.O.T.H by Texas burger
2023-03-12